Woning isoleren in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en omstreken?

Voor een aangename temperatuur in uw huis het hele jaar door is isolatie erg belangrijk. Wanneer u uw woning wilt laten isoleren kunt u bij De Klussenier Ron Janssen terecht. Hij kan u helpen bij het isoleren van de woning in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en omstreken.

Verschillende manieren om een woning te isoleren

Het isoleren van een woning kan op verschillende manieren. Hieronder de meest voorkomende vormen van isoleren. 

Dakisolatie

Via een ongeïsoleerd dak gaat de meeste warmte verloren. Het verlies van de warmte via het dak kan oplopen tot wel 30%. Dus, het dak kan ervoor zorgen dat u veel warmte behoudt in uw woning.

Gevelisolatie

Een goed geïsoleerde gevel kan ook voor een grote besparing zorgen. Dit komt doordat ongeveer 20% van de warmte verloren kan gaan met een niet goed geïsoleerde gevel. Wat hierbij vaak gebruikt wordt als oplossing is een geïsoleerde voorzetwand. 

Vloerisolatie

Een niet geïsoleerde vloer zorgt voor een warmteverlies van ongeveer 10%. Naast dat vloerisolatie een effect heeft op de stookkosten heeft het nog een ander voordeel. Met vloerisolatie zorgt u er namelijk voor dat u altijd kunt genieten van een warme vloer. Dat komt het wooncomfort zeer ten goede.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor het isoleren van uw huis, neem dan contact op met De Klussenier Ron Janssen. 

Waarom uw woning isoleren?

Bovenstaand geeft weer wat u het beste kan isoleren bij uw woning, maar welke voordelen heeft dat? De voordelen van isoleren leest u onderstaand.

Uw huis wordt meer waard

Door te isoleren wordt een woning energiezuiniger. Dit komt terug in het energielabel. Wanneer een huis wordt verkocht is het verplicht om een energielabel te overhandigen. Dit certificaat biedt de kopers informatie over de hoogte van de energierekening. Hoe beter de isolatie, hoe beter dit is voor de verkoopprijs.

Minder koud én minder warm

Een geïsoleerde woning voelt comfortabeler doordat het binnen warmer aanvoelt. In de winter zorgt isolatie ervoor dat de kou beter buiten blijft, waardoor de woning warmer blijft. Het tegenovergestelde gebeurt juist in de zomer, een goed geïsloeerde woning blijft langer koel.

Minder geluidsoverlast

Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat geluid beter buiten uw woning blijft. Dit helpt bijvoorbeeld tegen verkeersgeluiden of lawaai van de buren.

Geen vocht en schimmel meer

Door de woning te isoleren stijgt de binnentemperatuur van de wanden, vloer en het dak. Hierdoor kunnen vocht- en schimmelproblemen worden voorkomen. Een goed geïsoleerde woning heeft dus een positief effect op de gezondheid. Wel belangrijk: Zorg voor voldoende ventilatie.

Spaar het milieu

Isoleren verlaagt het energieverbruik. U bespaart hiermee (schaarse) brandstoffen en draagt op die manier uw steentje bij aan een beter milieu!

De Klussenier Ron Janssen, uw 'isolatie-expert'

Klusseniers hebben de mogelijkheid een training te volgen bij Isover. Zij worden dan gecertificeerd als Isover Isolatiepartner. Als Isolatiepartner kunt u van De Klussenier Ron Janssen een goed advies verwachten. Hij kan u voorrekenen wat uw besparing en terugverdientijd is bij betere isolatie. Grote kans dat u op deze manier uw investering vanzelf terugverdient! Bekijk hier of De Klussenier Ron Janssen Isover Isolatiepartner is.

De Klussenier Ron Janssen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Ron Janssen
De Klussenier Ron Janssen

Catsstraat 10
2662 BB Bergschenhoek

Dien uw offerte-aanvraag in   

010 822 06 60
06 5277 8257
ronjanssen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 60241691

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Ron Janssen

 
Loading...